25setembre

Raid del Mediterrani: Quarta prova de la lliga de Sprint Raids

Els locals del “Haglofs YaEncontre.com Sural” es proclamen guanyadors

El passat dissabte 15 de setembre tenia lloc a la localitat de Canyelles la quarta i última prova de la Lliga de Sprint Raids de la Federació de Curses de Orientació a Catalunya (FCOC), organitzada pel club Esportiu d’Orientació Azimut juntament amb el Club Esportiu Universitari i l’equip de Raids AixoRaid.

A les 8 del matí es donava la sortida a les categories de elit i aventura, amb recorreguts totals de 90km i 60km respectivament, mentre que a les 12:00 sortia la categoria de iniciació amb un total de 30km.

20120915a atlantida 20120915 sortidaelitaventurab 20120915c  btt

El Raid per elit i aventura començava amb una orientació semi urbana per la localitat de Canyelles i els seus voltants. Un sector molt ràpid de BTT portaria als corredors cap a St. Pere de Ribes i Puigmoltó fins a Sitges on es realitzarien les proves d’orientació específica a peu per la zona dels Colls, 6km de patins en línea i 7km de caiac.

20120915d caiac 20120915e patins 20120915f rappel

Seguidament, els corredors s’enfrontaven a una dura etapa de 21km de BTT per la zona del Parc Natural del Garraf que obligaria a realitzar als corredors un porteig de la bicicleta durant un parell de km, finalitzant a la zona de les Penyes de Can Marcer, on els raiders realitzaven un espectacular ràpel de 70m gràcies a la col•laboració i supervisió d’escaladors del GEAM l’A.E Talaia de Vilanova.

Un nou sector de BTT portaria als participants fins a la urbanització de Mas Milà a Olivella on els esperava la prova de tir amb arc i un dur trekking de 10km i 600m de desnivell que transitiva pel Puig dels Sumidors, el desconegut Castellot de Sant Pere de Ribes, Puig dels Jugadors i el Coll de Gleieta. Una últim tram de transició en BTT portava els equips novament a Canyelles.  

20120915g tirambarc 20120915h podi aventura 20120915i podi elit

Les classificacions van deixar en primera posició als locals del “Haglofs”, format aquest cop per Ivan Artigas i Jaume Soler, seguits de l’equip “CatRaid-TrangoWorld” format per Xavier Rodriguez i Gerard Anton, i en tercer lloc per l’equip gironí “Illa de Rodes” format pel Toni Munné i el Rubèn Lamas. En categoria mixta el guanyador va ser el “CatRaid-TrangoWorld-2” format per Judith Casas i Aleix Prat, que varen finalitzar 4rts a la categoria general. En categoria aventura el podi va ser format per “Illa de Rodes Team 1”, “El Clan”, i “Komando Cerveza”.

La categoria de iniciació realitzava 4 sectors en papallona des de Canyelles, dos a peu i dos en BTT amb proves especials d’escalada, patins en línea i tir amb arc. Els guanyadors van ser l’equip local “Trail Running Garraf Team”, format per Pere Marse i Jordi Masana, seguit pels també locals “Agregados Team” formats per Jose Antonio del Rio i Lluis Alba, seguits dels “AixòRaid Beques” format per l’Oscar de Sousa i el Daniel Benito. En Categoria mixta, el podi va ser format pels equips “Bales perdudes” format per Roger Canyadell i Laia Pinto, i els “Can Laus” del Ignasi Perez i la Silvia Bielsa. Finalment la categoria femenina era pels “Flying Fleas” de Anita y Sofia Pineda, y “Querer es Poder” de Merce Miranda.

L’organització vol agrair especialment el suport dels Ajuntaments de Canyelles i Sitges per la seva col•laboració.

Posted in Raids d'Aventura

Ets aquí:   RaidsNoticies RaidsRaid del Mediterrani: Quarta prova de la lliga de Sprint Raids
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook