24maig

Èxit del 2n Raid d’Aventura Intercicles

participen 94 equips de 11 instituts

El passat 3 de Maig, l’institut Illa de Rodes de Roses, amb la col.laboració de la FCOC, va organitzar el Raid d’Aventura Intercicles, que va comptar amb la participació de 94 equips de 11 instituts diferents.

Amb la finalitat de compartir inquietuds i experiències entre els Cicles Formatius dels centres d’Ensenyament de Secundària d’arreu Catalunya, l’any passat l’institut d’Olesa de Montserrat va organitzar el primer Raid Intercicles, consistent en la realització de diferents disciplines esportives.
Enguany l’institut Illa de Rodes de Roses conjuntament amb la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya ha agafat el relleu i el passat 3 de maig es va desenvolupar el Raid d’Aventura. Un raid d’aventura és una modalitat de l’orientació en la qual l’equip competidor navega camp a través realitzant diferents disciplines esportives, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació passant pel major número de controls amb el mínim temps possible. En aquest raid; les disciplines esportives van ser: btt-O, treking, tir amb arc, ràpel i caiac.
raidintercicles (2) raidintercicles (2) raidintercicles (2) raidintercicles (2)
La prova va començar a les 8 del matí a l’Institut Illa de Rodes i va finalitzar al voltant de les 14h a Cala Montjoi, on es va procedir a l’entrega de trofeus. Tot seguit, tots els participants van tornar a Roses en vaixell, gaudint així del paisatge d’una de les badies més boniques del món, Roses.intercicles


INSTITUTS PARTICIPANTS

·INS Illa de Rodes (Roses)
·INS Alt Berguedà (Bagà)
·INS Pere Barnils (Centelles)
·INS Lauro (les Franqueses del Vallès)
·INS Rocagrossa (Lloret)
·INS Joviat (Manresa)
·INS Vicenç Plantada (Mollet del Vallès)
·INS Daniel Blanxart (Olesa)
·INS CAR (Sant Cugat)
·INS D’Aran (Vall d’Aran)
·INS Escola Vedruna (Terrassa)

Mes informació al BLOG

Posted in Raids d'Aventura

Ets aquí:   RaidsNoticies RaidsÈxit del 2n Raid d’Aventura Intercicles
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook