31juliol

TGN SPRINT RAID 2013

ILLA DE RODES RAID TEAM es proclama campió del raid d'aventura

Després d’una jornada marcada per la duresa del circuit i les altes temperatures sumat a la xafogor típica de la zona a l’estiu, l’equip de RAID ILLA DE RODES, després de lluitar aferrissadament amb CATRAID-TRANGOWORLD, va resultar guanyador del TGN Sprint Raid 2013 celebrat aquest dissabte 20 de Juiliol a Tarragona.

Els entorns del tarragonès van ser l’escenari de la darrera prova puntuable de la Copa Catalana de Raids d’Aventura 2013 de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, la qual suma més i més adeptes d’aquesta modalitat esportiva de l’orientació.
Els participants de la categoria ELIT van invertir 7,5 hores, els d’AVENTURA 6 hores i els POPULARS i FAMILIARS 4 hores per tal de realitzar la màxima puntuació possible que aconseguien en funció del número de punts de control de pas realitzats a peu o en BTT amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola. Els equips havien de traçar una estrategia, ja que el temps no era suficient per completar el circuit. Alguns dels controls de pas incorporaven proves especials d’aventura com el caiac de mar, el coastering, la natació en aigües obertes, l’escalada, el rappel i el tir amb arc. Així bonificaven amb punts si es realitzaven amb èxit. La classficiació doncs es configurava en funció de la major puntuació obtinguda durant el  recorregut.
IMG-20130720-WA0008 (Copiar)   IMG-20130720-WA0013 (Copiar)  IMG-20130721-WA0006 (Copiar) IMG 1571 (Copiar)  IMG 1649 (Copiar) 
La prova va ser organitzada pel Club Montsant Orientació, produïda per Aire Lliure i  en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona. Va comptar amb la participació de 35 
equips, entre els quals 4 familiars, vinguts d’arreu de Catalunya i un equip d’Andalusia, duplicant així la de l’edició anterior.

Posted in Raids d'Aventura

Ets aquí:   RaidsNoticies RaidsTGN SPRINT RAID 2013
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook