06juny

CATRAID Berguedà

Vilada, 25 de Maig

El CATRAID Berguedà 2013 vaser un èxit de participación, comptant amb 61 equips d'arreu de Catalunya que es van presentar a Vilada per disputar una nova edició de la prova.

El raid comptava amb 3 categories de diferent nivell on tothom hi tenia cabuda. Els traçats d'èlit i aventura eren bastant similars, amb algunes modificacions per reduir quilometratge i desnivell pels d'aventura i el traçat popular era idoni per iniciar-se en els raids.

L'equip La Cameta Coixa es va poder fer amb la victòria en la prova berguedana, amb un temps de 7h 30’.

L'inici i final de cada secció era a la zona esportiva de Vilada, la qual cosa permetia un millor control dels equips i de les classificacions.

Des de Vilada es podia observar les siluetes dels corredors caranejant pel llom rocós de la muntany, en un primer tram de trèkking de 8km i 900m de desnivell positiu que feia pujar els equips fins a Salga Aguda.

La segona secció es tractava d'una prova d'orientació específica aprofitant el mapa del Circuit fix d'orientació de Vilada.

Ara tocaria baixar fins a l'embassament de la Baells per fer una secció de caiac de 6,5km en èlit i 4,5 en aventura.

Fins aquí es mantenia un grupet capdavanter d'uns 4 o 5 equips que posaven d'allò més emocionant la última secció del raid, una btt de 24km i 1.300m de desnivell positiu que portaria els equips fins a l'ermita de St. Julià de Cosp. A mig camí, però, els equips arribaven al Santuari de Rotgers, on se'ls parava el crono perquè féssin la cova de Rotgers amb tranquil·litat, uns 40' de cova amb passos bastant estrets va fer xal·lar de valent als corredors.

El següent VIDEO  creat per Germán d'ADVFeel resumeix molt bé cadascuna de les probes del raid. 

Posted in Raids d'Aventura

Ets aquí:   RaidsNoticies RaidsCATRAID Berguedà
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook