01juny

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAIDS 2014

CATRAID BERGUEDÀ a Vilada

El passat dissabte 24 de maig el Club Orientació Berguedà (COB) va organitzar la tercera edició del CATRAID BERGUEDÀ a Vilada. En aquesta ocasió també va esdevenir CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LA FCOC.
La prova va ser un gran èxit de participació, ja que un total de 58 equips distribuïts en quatre categories es van acostar fins a la població berguedana per participar en l’esdeveniment. En categoria elit, la de més dificultat, els equips van haver de fer front a un recorregut de més de 60km i de prop de 3.500m de desnivell positiu combinant proves de cursa a peu, btt,
orientació específica, caiac i barranc.

L’organització vam dissenyar un recorregut exigent físicament però també tècnicament, pel que un bon domini de l’orientació era fonamental per poder estar als llocs capdavanters.
Així doncs, després de 8h35’, l’equip gironí Sportful Illa de Rodes va ser el més ràpid en completar tot el recorregut, aconseguint així imposar-se al raid i guanyant, també, el Campionat de Catalunya. En segona posició va acabar l’equip Colomina team i en tercera el Catraid Trangoworld.
catraid00 (portada) catraid1 (portada)  catraid0 (portada  catraid2 (portada)


Any rere any el CATRAID BERGUEDÀ s’està consolidant com una de les proves amb més èxit del calendari català. Ja és el segon any consecutiu que es ronda els 60 equips participants, un fet inèdit a la resta de proves de casa nostra.

Fotografíes 

Informació i resultats 

Posted in Raids d'Aventura

Ets aquí:   RaidsNoticies RaidsCAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAIDS 2014
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook