Raids d'Aventura

20novembre

Darrera prova de la temporada oficial 2016: Raid d'aventura FARRADURA

Ahir, dissabte 19, el club FARRA-O ens va deleitar amb el seu primer Raid d'Aventura FARRADURA.

Com ja ens tenen acostumats, l'organització del club Farra-O va ser impacable, vam gaudir d'uns traçats molt tècnics on l'estratègia tenia una gran importància, i plagats de proves especials per "rascar" algun puntet afegetit. Per acabar, una espectacular butifarrada amb patates al caliu. Ja tenim ganes de repetir l'any vinent.

Tot i que encara queden algunes curses populars fins... final d'any, ara si que podem dir que ha finalitzat la temporada oficial 2016 de Curses d'Orientació a Catalunya.

El proper any, la temporada començarà molt aviat, al gener amb la tradicional rogaine Wildboard i una cursa de Cassà. Us esperem a tots!.

Posted in Raids d'Aventura

28abril

II Raid d'Aventura del Catllar

II Raid d'Aventura del Catllar
Aquest passat dissabte 23 d'abril es va celebrar la segona edició del Raid d'Aventura El Catllar, puntuable per la Copa Catalana de Raids FCOC 2016 i pel Rànking Raider Catalunya, amb gran èxit de participació. Organitzat pel Club Montsant Orientació i potenciat Aire Lliure Activitats Outdoor, amb l’inestimable ajuda de l’Ajuntament del Catllar, ha donat a conèixer l'entorn de la població del Catllar, el prelitoral Tarragoní i el Baix Gaià.

Posted in Raids d'Aventura

16març

Jornada informativa “Els Raids d’aventura, un esport per a tothom”

Banyoles, 1 d'abril

Jornada informativa “Els Raids d’aventura, un esport per a tothom”
Per tal de donar a conèixer la orientació, el divendres 1 d’abril, es presentarà a CN Banyoles, la jornada “Els Raids d’aventura, un esport per a tothom”,

PRESENTACIÓ:
La xerrada tindrà un nexe en comú, els raids d’Aventura, i es dividirà en dos Blocs, apropar i donar a conèixer una disciplina que fa gaudir als esportistes de la natura i esport, i la presentació oficial de la Copa Catalana de Raids D’Aventura i el Campionat de Catalunya de la FCOC.

CALENDARI:
divendres 1 abril 2016 a les 20.00

LLOC:
Club Natació de Banyoles, Passeig Antonio Gaudí, 3, CP 17820 de Banyoles (Girona)

ADREÇAT:
Obert a tothom

Posted in Raids d'Aventura

01juny

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAIDS 2014

CATRAID BERGUEDÀ a Vilada

Catraid Berguedà
El passat dissabte 24 de maig el Club Orientació Berguedà (COB) va organitzar la tercera edició del CATRAID BERGUEDÀ a Vilada. En aquesta ocasió també va esdevenir CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LA FCOC.
La prova va ser un gran èxit de participació, ja que un total de 58 equips distribuïts en quatre categories es van acostar fins a la població berguedana per participar en l’esdeveniment. En categoria elit, la de més dificultat, els equips van haver de fer front a un recorregut de més de 60km i de prop de 3.500m de desnivell positiu combinant proves de cursa a peu, btt,
orientació específica, caiac i barranc.

Posted in Raids d'Aventura

<<  1 [23 4  >>  
Ets aquí:   RaidsNoticies Raids
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook