federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

21agost

WOC 2019 – Campionat del Mon absolut d’orientació

Noruega, 13 a 17 d’Agost 2019


Els germans Anna i Marc Serrallonga, juntament amb en Pau Llorens, han format part de la representació española (FEDO, Federació Espanyola d’Orientació) en el Campionat del Mon Absolut d’Orientació.

El Campionat es va iniciar el 13 d’agost amb les proves classificatòries per dispotar la cursa de mitja distància. En les classificatòries l’Anna va conseguir una 9ª possició i en Pau una 14ª.

La segona prova va ser la competició de llarga distància, on l’Anna Serrallonga va conseguir una meritoria 23ª plaça. En Marc Serrallonga va trobar complicacions en cursa, i tot i anar remontant, finalment va entrar a meta en 40ª possició.

En la prova de mitja distància, Anna Serrallonga va batre la seva marca personal en aquesta disciplina, entrant en 31 possició, mentre que en Pau Llorens finalitzava en 58ª possició.

La darrera competició va ser la prova de relleus. L’equip femení estava format per María Prieto, Anna Serrallonga i Violeta Feliciano, i no van completar la cursa a causa d’una lesió de la Maria.

Per contra, l‘equip masculi format per Pau Llorens, Álvaro Prieto i Marc Serrallonga finalitzaven la competició en 21ª posición.

Web oficial WOC_2019

YOUTUBE FEDO Distància Llarga Marc Serrallonga

YOUTUBE FEDO Relleus Femenins Maria Prieto

YOUTUBE FEDO Relleus Masculins Pau Llorens 

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook