federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

31maig

Trofeu Puig de la Caritat: Campionat de Catalunya Nocturn + Mitja Distància

Trofeu Puig de la Caritat: Campionat de Catalunya Nocturn + Mitja Distància
L’Unió Excursionista de Vic i la FCOC us conviden a gaudir de dos dies intensos d’orientació a Ogassa, Ripollès el pròxim 8 i 9 de Juny.

El Trofeu Puig de la caritat constarà de dues curses amb circuits per a tots els nivells i totes les edats. El vespre del dissabte es disputarà el campionat de Catalunya Nocturn on orientar-se pel tècnic terreny del Puig de la Caritat esdevindrà un gran repte per l’orientador. El mati de Diumenge tindrà lloc una cursa de mitja distància, aquesta però de dia, que de ben segur que en facilitarà les coses.

Es pot destacar els nombrosos elements de pedra i el petit nombre de pistes i corriols en aquest terreny, a continuació podeu visualitzar el mapa del Puig de la Caritat de l’any 2005. La cursa és disputarà en la zona del Puig i això farà que el desnivell tingui un paper important. Les distàncies en totes les categories i en les dues curses no superen els quatre quilòmetres, no obstant, el terreny muntanyós i la vegetació faran que els temps guanyadors s’ajustin a la franja de 50-60 min per a la Nocturna i 30-40 min per a la Mitja.

Més info al web!

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook