federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

24abril

Tret de sortida de la temporada de Rogaine a Vilabou!

Tret de sortida de la temporada de Rogaine a Vilabou!
El passat 21 d’abril, un dia radiant va donar la benvinguda als 82 equips i als prop de 200 participants de la 3a edició de la Rogaine Vilabou, celebrada a Vilanova d’Escornalbou (Baix Camp) i organitzada pel Club Montsant d’Orientació.
Aquesta rogaine ha estat la primera prova de la Copa Catalana de Rogaine 2018 i Campionat de Catalunya de Rogaine, en la qual s'han distribuït quaranta-set fites pels gairebé 30 km2 representats al mapa i s'han donat sis hores com a temps límit per aconseguir la màxima puntuació.

Qui es va atrevir a aixecar la vista del mapa en algun moment, va poder gaudir d’un paisatge i unes vistes simplement espectaculars. 

Els campions de Catalunya de rogaine 2018 en la categoria absoluta van ser:

  •  HOMES
Oriol Pellisa Salvadó / Roger Moras Comellas

  •  DONES
Raquel Font Lladó / Marta Planas Roca

  •  MIXT
Dani Castellà Vancells / Bárbara Martínez Roa

Paral·lelament es van dur a terme una rogaine popular de 3 h i una minirogaine familiar d’1 h pels voltants de Vilanova d’Escornalbou. Totes dues curses van servir perquè molta gent s’apropés per primera vegada a aquesta pràctica esportiva.

En acabar, tothom va poder allargar la jornada participant en alguna de les activitats de FiraEsport, la Fira de l'Esport i el Lleure del Camp de Tarragona, o assistint a les interessants explicacions que van donar els equips guanyadors sobre la seva estratègia per assolir la victòria.

Finalment, cal agrair a l’Ajuntament de Vilanova d’Escornalbou i a FiraEsport que hagin rebut l’esport de l’orientació amb els braços oberts i que hagin col·laborat una vegada més amb la Rogaine Vilabou.

Podeu consultar tots els resultats i veure les fotos a:

Rogainers, això ja ha començat… i fa baixada!: el pròxim 5 de maig: II Rogaine del Bergadà (Copa Catalana + Iberogaine) organitzada pel Club Orientació Bergadà. Més informació: http://cob.orientacio.cat/rogaine-del-bergueda/informacio/

Posted in Rogaine

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook