federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

15octubre

Tres dies d’entrenaments de les seleccions catalanes d’orientació al Berguedà

Tres dies d’entrenaments de les seleccions catalanes d’orientació al Berguedà
La Federació Catalana d’Orientació va organitzar el passat cap de setmana una estada al Berguedà amb els membres de les seleccions catalanes de les diferents categories, des de sub14 a èlit. Van ser tres dies intensos d’entrenaments, xerrades tècniques, anàlisi de mapes i molta convivència, respectant totes les mesures de prevenció COVID-19.
El grup es va allotjar a l’Hotel Rural el Jou i des d’allà es van desplaçar a Sant Corneli per fer un sprint urbà i a Vallcebre per realitzar diferents recorreguts, amb múltiples exercicis que també van incloure un traçat nocturn. El director tècnic de la FCOC, Pau Llorens, valora molt positivament aquesta experiència i posa de relleu que ‘treballem amb il·lusió per anar endavant en moments estranys’. Destaca també la resposta dels joves orientadors que hi posen ‘moltes ganes i esforç des del primer a l´últim moment i, sobretot, aquella actitud de voler-ne més, que fa que tot valgui la pena’.

 

En un any molt complicat en general per a l’esport, i en concret per a l’orientació, on s’ha suspès la majoria de competicions tant a nivell nacional, com estatal i fins i tot internacional, cal posar molt de relleu ‘la motivació dels joves’ afegeix Llorens ‘ja que en ella hi ha el futur del nostre petit esport’.

Fotos de: Narcís Pou, Sergi Oliveras, Pau Llorens i Roger Virgili.

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook