federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

02desembre

Tot a punt pels Campionats d’Espanya d’Orientació

Hi estan inscrits 47 corredors catalans que disputaran les curses a Extremadura el proper cap de setmana

Tot a punt pels Campionats d’Espanya d’Orientació
Finalment, i després de dos ajornaments (març i octubre), es podran disputar els Campionats d’Espanya d’Orientació 2020 a la província de Badajoz (Extremadura) els dies 5, 6 i 7 de desembre. Concretament es celebraran les proves de llarga distància, mitja distància i sprint en uns terrenys de bosc característic de la zona: la Dehesa. En les categories absolutes, d’èlit, Catalunya comptarà amb una destacada representació. En homes Pau Llorens, Sergi Oliveras, Quim Vich, Francesc Ferrer i Thomas Wilson i en dones Mar Serrallonga, Marta Bruns, Ampa Gil i Laia Gil. En total es desplaçaran 47 orientadors/es catalans, alguns d’ells amb opcions de podi. Aquest any 2020 no es disputaran els Campionats d’Espanya de les modalitats de relleus.
La primera cursa serà la de llarga distància a Jerez de los Caballeros, a l’extrem sudoccidental de la serralada del Sud, en un terreny abrupte dominat pels boscos d’alzines y amb pastures de porcs ibèrics que donen excel·lents pernils de pota negra. La cartografia del mapa és de Viktor Dobretsov i Juan Fco. Sánchez. La cursa serà per sobre dels 10Km en els homes èlit i per sobre dels 7 en dones èlit en un terreny que, aparentment, permetrà una alta velocitat, tot i el pronunciat desnivell. 

El diumenge es correrà el campionat d’Espanya de Mitja Distància a Salvaleón en un mapa cartografiat per Juan Fco. Sanchez i el dilluns l’sprint que aquesta vegada serà de bosc, amb una distància curta, que penalitzarà molt les petites errades.

En categories de promoció, els clubs catalans, tenen un bon planter amb opcions clares de podis en vàries categories i en categories de veterans també hi ha una bona participació.

El Campionat d’Espanya d’Orientació es disputarà seguint el més estricte protocol de prevenció COVID-19.

Podeu seguir tots els resultats en directe a https://liveresultat.orientering.se

 

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook