federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

08juliol

25 de juliol - Indiketes Adventure Race

Torna a posar-se en marxa el calendari de curses amb un raid amb sortida a Platja d'Aro

25 de juliol - Indiketes Adventure Race
El proper 25 de juliol a la tarda tindrà lloc la vuitena edició de la Indiketes Adventure Race, amb sortida a Platja d’Aro. És la primera prova del calendari després d'aquests mesos atípics sense curses en la modalitat d’esports d’aventura i orientació.
Hi participaran equips de diferents nivells, ja que la prova compta amb 3 categories en funció de l’exigència física i l’experiència en orientació, anant des d’una categoria open per aquells que es volen iniciar en aquest esport o volen compartir l’experiència en família, passant per la categoria aventura, per aquells que ja coneixen i disposen de nivell físic, finalitzant per la categoria elit, més exigent tant físicament com en orientació. Aquests equips estaran composats per 2-4 persones, sent el treball en equip un component fonamental.

L’objectiu d’aquest tipus de prova és trobar el màxim número de fites en el temps que es marca. La prova es dividirà en diferents seccions, combinant esports com btt, coastering, caiac, trekking, via ferrata... S’ha de tenir en compte que el recorregut no és obligatori, ja que cada equip és lliure de seleccionar els controls pels quals vol passar. La duració de la prova també varia en funció de la categoria (open 4h; aventura 5h; elit 6h). Es finalitzarà amb un sopar a l’aire lliure, entrega de premis i sorteig de material. Aquest any, la prova es realitza amb les adaptacions necessàries per seguir totes les mesures de protecció adients davant la COVID 19.

Per més informació i inscripcions adreceu-vos a www.indiketes.cat.

Posted in Raids d'Aventura

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook