Properes curses

04abril

Torna el CEO i tornen els bons resultats dels catalans!

El cap de setmana del 31 – 1 d’abril es va celebrar a la Robla la primera etapa dels Campionats d’Espanya 2018. Gran multitud de catalans s’hi van desplaçar per a revalidar els bons resultats que durant tants anys s’han estat aconseguint. I aquest any no seria diferent. 33 medalles en total repartides en les diferents disciplines que acollia el campionat.
A diferència de les edicions anteriors, aquesta primera etapa del CEO acollia només tres disciplines: mitja, relleus i sprint. El primer dia, sota un mantell de neu, es disputava la mitja distància. Els boscos de roure prometien posar a prova tots els participants i així va ser. Terreny ràpid i tècnic que obligava a no perdre la concentració en cap moment. Molts catalans van obtenir bons resultats entre els que trobem: Cesc Amat (2n de U-10), Jan Amat (1r de M-12), Sergi Oliveres (1r de M-20), Pau Llorens (3r de M-E), Roger Solé (2n de M-21A), Joan Ramon Fornaguera (1r de M-50), Carles Loré (2n de M-55), Laia Gil (1a de F-21A), Anna Serrallonga (2a de F-E), Isabel Alba (F-35B), Montserrat Buscart (1r de F-35A), Mònica Aguilera (1a de F-40), Anna Amigó (2a de F-40), Nil Armengol (2n de Open Negro).

El segon dia, encara amb neu del dia anterior, es disputarien els relleus. Com ja és habitual, es van assolir molts podis. Cal fer una especial menció a les dones sèniors que van aconseguir dues medalles ocupant el 2n i 3r calaixos del pòdium.

L’últim dia es donava pas a la cursa sprint. Un micro-sprint i diverses tanques van fer dels recorreguts un petit mal de cap per als orientadors. Pel que fa als resultats, es tornaven a aconseguir molts pòdiums: Cesc Amat (1r de U-10), Laura Baus (2a de F-20), Anna Serrallonga (2a de F-E), Mònica Aguilera (1a de F-40), Anna Amigó (1a de F-45), Clara Pañella (3a de F-50), Bernat Ledesma (3r de M-14), Quim Vich (3r de M-20), Quim Solé (2n de M-21A), Toni Serrallonga (3r de M-55), Nil Armengol (1r de Open Negro).

En resum, un total de 33 medalles. En les categories absolutes, 9 medalles (7 plates i 2 bronzes), i cal destacar les 3 medalles de plata aconseguides per Anna Serrallonga en totes les modalitats que es van disputar. En categories inferiors un total de 10 podis, repartits en 3 ors, 3 plates i 4 bronzes. Finalment en categories de veterans es van aconseguir 4 ors, 7 plates i 3 bronzes.

Aquests bons resultats evidencien el bon nivell de l'orientació catalana tant en categories absolutes com en categories de promoció i veterans.

Més informació: http://www.fedo.org/web/competicion/o-pie/resultados#5-?-ceo1

Posted in Orientació a peu

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook