federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

10juliol

Torna el campus d’orientació FCOC

Per 5è any consecutiu, es celebrarà, si les condicions sanitàries ho permeten, el campus d’orientació, adreçat a nens/es i joves que vulguin introduir-se a l’orientació o perfeccionar els seus coneixements tècnics. Enguany tindrà lloc del 6 al 12 de setembre a la comarca del Berguedà, concretament en dos enclavaments: Vilada i Rasos de Peguera. Les inscripcions ja són obertes a la web de la Federació www.orientacio.cat
Els participants, entre 8 i 18 anys, es dividiran en dos grups: primària per una banda i secundària i batxillerat per l’altra. Dins els dos grups, de totes maneres, també hi haurà diferents agrupaments segons el nivell dels participants. El grup dels grans estarà en dues ubicacions: mitja setmana al refugi de Rasos de Peguera i l’altra a Cal Candi a Vilada on coincidirà amb el grup dels petits que faran tota l’estada allà.

Mosaic Campus

Es tracta d’unes colònies on es potencia l’esport, la convivència, l’autonomia personal i l’estada a la natura. Es combinen els exercicis pràctics al bosc amb les xerrades tècniques i es potencia la convivència entre els nens i joves. El campus comptarà com a monitors amb els principals referents de l’orientació a Catalunya que els hi aportaran els coneixements necessaris per a la seva progressió dins l’esport de les curses d’orientació.

Podeu consultar tota la informació i els detalls a http://www.web.orientacio.cat/campus

Posted in Altres

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook