federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

28gener

The Wild Boar Roganing 2014

Albert Herrero i Jaume Folguera, guanyen la WBR

Amb 155 punts i només un punt d’avantatge sobre el CD Navarra, i dos sobre l’equip basc del Vidaraid, Albert Herrero i Jaume Folguera, van evitar que Roberto Pascual, Jorge Urquizu i Eric Colon, fessin bons els pronòstics que els situaven com a favorits.
Amb aquesta prova l’equip navarrès, comença la seva preparació pel proper Campionat del mon a Dakota del Sud, on es trobaran amb els catalans Pep Mayolas i Sebastià Massaguer, que van fer primers en categoria veterans però lluny dels primers Open.
En categoria femenina l’experimentat equip gironí del No-City, format per la Marta Planas i la Raquel Font, no va donar cap opció, al Txerrameka team, ni a les valencianes del Singletrakmania.
En categoria mixta, dos equips de veterans, vam copsar les primeres posicions del podi Open, l’equip de La Nova Fita, format per la Mónica Aguilera i El Marc Ràfols, i el Foracorda de les Illes Balears, vam imposar-se als Barrufets Peregrins de l’Osona.
El equips vinguts de França i d’Italia, van quedar impressionats per l’alt nivell del rogainers catalans, que els van relegar ven avall en la classificació.
La propera prova de Copa Catalana, serà ja al mes de març a Sant Bertomeu del Grau, a finals d’abril tindrem les esperades 12 hores del Rogaining Internacional de Catalunya.
DSC 0475a  DSC 0506a  DSC 0551a   DSC 0554a

Posted in Rogaine

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook