federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

06febrer

T'ho estàs perdent

Les orientadores catalanes es sumen a la campanya #ThoEstasPerdent

T'ho estàs perdent
La campanya té com a objectiu fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació

Les curses d'orientació s’adhereixen a la campanya #ThoEstasPerdent impulsada per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i que té com a objectiu impulsar l’esport femení en els mitjans de comunicació. La campanya té com a lema "Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle".

Les orientadores Ampa Gil (COB), Marta Bruns (Aligots), Annabel Valledor (BO), Xènia Ledesma (Xinoxano) i Judit Ravell (Montsant) fan una crida a les altres orientadores catalanes a impulsar-la a través de les xarxes socials amb les etiquetes #ThoEstasPerdent #Esportfemeni

L’objectiu de la campanya és promoure una presència més gran de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte de l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència -especialment en infants i adolescents- referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook