federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

15setembre

Suspesos els europeus d’Hongria a causa del COVID-19

Els europeus junior i juvenil d’orientació EYJOC que havien de celebrar-se a Salgótarján (Hongria) del 23 al 26 d’octubre (havien estat posposats prèviament) han quedat definitivament suspesos degut a la situació de pandèmia. Tot i això, la Federació Espanyola d’Orientació (FEDO) va dur a terme les proves de selecció per confeccionar els seus equips en la categories 16, 18 i 20 on hi van participar 11 joves orientadors/es catalans, alguns dels quals estaven en posició de formar part de la selecció espanyola.
Les primeres proves es van celebrar a Urbasa (Navarra), unes proves que eren obertes a tothom i que van consistir en tres curses de bosc (sprint, MD i LLD). A partir d’aquestes classificacions es va fer una segona ronda, amb els millors de cada categoria, aquest cop a terres catalanes, concretament a El Port del Compte i Tuixent-La Vansa. L’sprint es va córrer a El Port del Compte i les curses de MD i LLD als boscos alpins de Tuixent-La Vansa.

Cal destacar el bon nombre d’orientadors catalans que van participar en les proves i les bones classificacions que garantien la seva presència en més d’una categoria. Tot i que la FEDO no va acabar de publicar els seleccionats definitius, entraven per posicions els 3 primers i el 4rt era per decisió tècnica.
 

Les posicions després de les 6 curses (comptaven les 5/4 millors segons categoria) van ser les següents:

W16

        2. Clara Virgili
        3. Judit Ravell
        4. Guinedell Faja
        8. Lídia Grau

H16

        1. Bernat Ledesma
        12. Lluc Torné

H18

        2. Roger Virgili
        4. Andreu Grau
        13. Èric Loré

W20

        3. Xènia Ledesma
        7. Anna Illa

H20

        6. Pol Canosa
        7. Aniol Bisquert

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook