federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

05March

Seleccions catalanes sub16 i sub18 2021

Ja es coneixen els integrants les seleccions catalanes sub16 i sub18 d’orientació 2021

Seleccions catalanes sub16 i sub18 2021
El director tècnic de la FCOC, Pau Llorens, i l’entrenador base, Sergi Oliveras, acaben de fer pública la llista dels membres de la selecció catalana d’orientació, grup BASE, corresponent a les categories sub16 i sub18 per a l’any 2021. Es tracta de 18 esportistes que han obtingut les millors puntuacions en dues de les quatre curses diputades el darrer mes a El Bruc (Anoia), Rupit (Osona) i Pals (Baix Empordà).
La selecció CAT BASE, formarà un grup de tecnificació que tindrà un calendari d’entrenaments i competició que es donarà a conèixer properament i que té per objectiu formar les promeses de l’orientació a Catalunya de de les categories inferiors. Alguns d’aquests joves ja destaquen en les seves participacions a competicions de caire estatal i fins i tot internacional. Entre els seleccionats hi ha diversos/ses campions/es d’Espanya de diferents modalitats i fins i tot algun medallista a nivell internacional. Es treballa des de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya per tenir, de cara al curs vinent, un centre de tecnificació vinculat a una universitat catalana que permeti oferir una formació integral a aquests esportistes i millorar encara més el seu rendiment.

 

Resta pendent, en aquests moments acabar de configurar les seleccions sub20 i elit que tenen la segona tanda de curses els dies 27 i 28 de març al Berguedà.  Pel que fa aquesta categoria, compten les dues millors curses de quatre (2 de Pals i 2 del Berguedà).

 

Per categories, i marcats en color verd, els seleccionats del grup BASE són els següents (DT-decisió tècnica):

page1image46706048

 

Fotos: Paula Padilla @dahlianic i Xavi Torras

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook