Properes curses

09abril

Segona edició del TempO CAT

El 14 d’abril se celebrarà a Mataró la segona edició del TempO CAT organitzada pel Club Esportiu d’Orientació Oros. Aquesta cursa està oberta a tothom que disposi de capacitat d'orientació i de desplaçament a peu o en cadira de rodes. És una modalitat oberta a qualsevol persona que vulgui experimentar un desafiament tècnic d’orientació. Tant si no ho heu provat mai com si ja en sou uns experts, no dubteu a apropar-vos-hi i experimentar el TempO vosaltres mateixos!

Què és el TempO? Es tracta d’una modalitat de l'orientació de precisió apta també per a persones amb mobilitat reduïda. Tot i que el rendiment físic és un factor absent en aquesta disciplina, té lloc a l'aire lliure, i es recorre certa distància en un terreny, que no sempre és pla.

L’objectiu de la prova és decidir, des d’una posició fixa anomenada «estació» i en el mínim temps possible, quin dels controls situats al terreny correspon a la descripció donada al mapa. Per tal d’aconseguir-ho es disposa d’un joc de mapes, la brúixola del participant i la descripció de controls. Després de passar per totes les estacions, se sumen els temps emprats a cada control, comptant les penalitzacions en cas de cometre errades. La persona que obté una suma de temps menor n’és la guanyadora.

En l'orientació de precisió està prohibit sortir de les pistes i dels camins (excepte quan s'estableix expressament amb rutes marcades). En cas de fer no cas d’aquest norma bàsica, es corre el risc de ser desqualificat.

Si voleu més informació sobre aquesta modalitat, visiteu l'article relacionat amb la primera edició del TempO CAT: http://www.web.orientacio.cat/item/1-edicio-de-la-tempo-a-catalunya.html


El lloc

La prova tindrà lloc al recinte universitari Tecnocampus de Mataró. Es podrà fer el recorregut des de les 9.30 h fins a les 13 h.

La cursa

La cursa constarà de 12 estacions amb 48 problemes d'orientació i un total de 50 fites.

No dubteu a apuntar-vos-hi i gaudir d’aquesta nova modalitat!

Més informació: http://www.oros.orientacio.org/propera.php

Posted in Altres

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook