federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

31desembre

Primera competició de copa del 2019: Rogaine del Berguedà

III Rogaine del Berguedà a Casserres el 13 de gener

Primera competició de copa del 2019: Rogaine del Berguedà

La tercera edició del Roganie del Berguedà coincideix aquesta vegada amb la segona edició del Rogaine de Casserres.

Aquest any es convertirà en una competició oficial de 6h, formant part de la Copa Catalana de Rogaine de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya i també sent prova puntuable per a la classificació de la Selecció Catalana de Rogaine. 

El terreny és típic del baix berguedà, amb poc desnivell i una xarxa de camins i corriols molt extensa, que permetrà uns ritmes de competició molt elevats i obligarà als participants a parar molta atenció en el mapa per a poder interpretar-lo correctament tot i el cansament.

La penetrabilitat dels boscos és molt continua, de manera no hi ha variacions massa grans en zones petites, permetent així que es pugui preveure amb bastant seguretat si es podrà travessar el bosc o no. S’hi troba tant vegetació abundant com algunes zones més netes, però es recomana anar pels camins marcats.

El rius i les rieres, a caus de les pluges que han caigut en els últims mesos, acostumen a anar bastat plenes (depèn dels dies anteriors, però en totes hi passarà aigua) motiu pel qual es recomana tenir en compte aquest aspecte a l’hora de traçar les estratègies i buscar els passos dels camins.

Ja podeu realitzar la inscripció a la web de la federació i consultar més informació sobre la prova al següent web.

Posted in Rogaine

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook