federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

30agost

Port del Compte i Tuixent-La Vansa acolliran la segona ronda de les proves de selecció espanyola pels europeus EJYOC

Onze orientdors/es catalans/es hi participaran

Un total d’onze orientadors/es catalans han estat convocats per la FEDO (Federación Española de Orientación) el proper cap de setmana (5 i 6 de setembre) per a participar en la segona ronda de les proves de selecció espanyola que es diputaran a Port del Compte-Tuixent-La Vansa i que han de servir per conformar els equips que aniran a l’europeu EJYOC d’Hongria del proper mes d’octubre.
La setmana passada va tenir lloc als boscos d’Urbasa (Navarra) una primera ronda de proves amb resultats molt satisfactoris pels esportistes catalans ja que la majoria van aconseguir passar de ronda gràcies als seus resultats.

Els orientadors/es catalans seleccionats per anar a les proves de Port del Compte-Tuixent-La Vansa són els següents:

W16
Clara Virgili
Guinedell Faja
Judit Ravell
Lídia Grau

H16
Bernat Ledesma

H18
Roger Virgili
Andreu Grau

W20
Xenia Ledesma
Anna Illa (per decisió tècnica)
 
H20
Pol Canosa
Aniol Bisquert (per decisió tècnica)

 
A les puntuacions obtingudes a les proves d’Urbasa, s´hi sumaran les de les tres proves del proper cap setmana que seran dues curses de bosc a Tuixent (MD i LLD) i un sprint urbà a Port del Compte. De les 6 curses, comptaran les 5 millors. Seran seleccionats directament els 3 primers de cada categoria i un 4rt per decisió tècnica.

Els europeus d’orientació es disputaran a Hongria el 24, 25 i 26 d’octubre de 2020, sempre hi quan la situació sanitària ho permeti. Constaran d’una cursa de llarga distància, un sprint i els relleus.

Més informació a la web FEDO https://www.fedo.org/web/ultimas-noticias/4728-convocatoria-segunda-prueba-de-seleccion-ejyoc
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook