federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

17gener

La temporada 2020 d’orientació a Catalunya tindrà 15 esdeveniments de 4 modalitats

    ·   La primera cursa serà el Rogaine del Berguedà el proper dissabte dia 18 de gener
 
    ·   La Copa Catalana O-Peu s’iniciarà a Bellaterra el 14 de març amb els relleus mixtes
 
    ·   Les diferents proves es celebraran a 11 comarques catalanes i dues a la Franja de Ponent

 

El calendari oficial 2020 d’orientació a Catalunya està a punt d’estrenar-se. Un calendari que arriba ple de propostes atractives repartides per tot el territori -se’n faran a 11 comarques catalanes i dues a la Franja de Ponent- i de totes les modalitats: O-Peu, Rogaine, MTB-O i Raid.

El Rogaine del Berguedà del proper dissabte donarà per inaugurada la Copa Catalana, una modalitat que es completarà amb dos esdeveniments més al mes de novembre: el Rogaine de Sant Pere Molanta (Alt Penedès) i el del Cap de Creus (Alt Empordà).

L’O-Peu es farà esperar una mica. La Copa Catalana s’iniciarà enguany amb els relleus mixtes a Bellaterra (Vallès Occidental) al mes de març; dos esdeveniments més al mes de maig a les Terres de Ponent (Segrià i Franja de Ponent) i a Ripoll (Ripollès) i un altre a Moià (Moianès) al mes de juny posaran fi al primer semestre. Es reprendrà la competició el mes de setembre amb la cursa d’Argentona (Maresme); seguida per les curses tradicionals als Pirineus i pre-Pirineus, a la tardor: La Pobla de Lillet (Berguedà), la Seu d’Urgell (Alt Urgell) i Taravil (Berguedà) i també la de Calldetenes (Osona).

La modalitat en bicicleta, l’MTB-O, només tindrà una cursa. Serà durant el mes de maig a Maçanet de la Selva (Selva). Finalment la modalitat de raid es podrà gaudir en dos esdeveniments: pel maig a Teià (Maresme) i per l’octubre al Berguedà.

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook