federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

25March

La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya estrena pàgina web

La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya estrena pàgina web
Era un projecte molt esperat i avui, finalment, s’ha fet realitat. La Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) ha fet el canvi de pàgina web, una pàgina que ja està operativa al domini habitual www.orientacio.cat

Han estat un mesos de treball intens per fer el bolcat de continguts del web de 2012-13 i per elaborar els apartats nous. Tot i que encara queden alguns serrells per polir i que s’aniran millorant en els propers dies, avui el nou web ja es pot visitar.

Es tracta d’una pàgina intuïtiva que facilita la navegació i que té un disseny responsiu adaptable a tots els dispositius digitals (ordinador, tauleta, mòbil...) S’ha potenciat tota la part visual amb fotografies i icones que fan més agradable i amena la navegació.

Pel que fa als continguts, s’han mantingut apartats de l’antic web però s’ha treballat noves temàtiques amb el fil conductor que els clubs catalans hi tinguin més pes específic així com també els orientadors i orientadores. En aquest sentit, s’ha creat la secció seleccions CAT, on els diferents membres de les seleccions catalans de les categories absoluta a sub16 hi tenen un petit perfil per tal que els pugueu conèixer  millor.

En aquesta pàgina web s’ha buscat la transversalitat en tots els sentits i s’ha pensat perquè tots els corredors, ja siguin d’iniciació o professionals, hi trobin el que busquen.

El calendari de curses, les notícies i les xarxes socials són les que donen actualitat al nou producte i per aquest motiu són molt visibles. Així mateix, es visualitza el formulari d’inscripció a les curses com una de les eines més utilitzades.

Esperem que en pugueu gaudir. En breu, hi trobareu un formulari per tal que ens hi feu arribar totes les incidències que detecteu i així, entre tots, la puguem millorar encara més. Esperem els vostres comentaris.

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook