federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

03setembre

La 5a edició del campus d’orientació, a punt de començar

59 joves orientadors catalans compartiran entrenaments al Berguedà

La 5a edició del campus d’orientació, a punt de començar
El proper diumenge, dia 6 de setembre, començarà la 5a. edició del campus d’orientació promogut per la FCOC que s’allargarà fins el dia 12. Serà una setmana intensa d’entrenaments, en terrenys berguedans i marcada pel protocol sanitari de prevenció del COVID-19. En total hi haurà 59 joves orientadors/es catalans/es que podran gaudir d’uns meravellosos terrenys a Rasos de Peguera i Vilada.
La principal novetat d’aquesta edició és el canvi en la coordinació del campus. Sergi Fernández ha donat pas a Jaume Miralles. Com a director tècnic hi haurà Pau Llorens i com a director de monitors Ricard Castellà (millor conegut com a Sherpa). La ubicació d’enguany també presenta novetats. Si l’any passat es va desenvolupar a La Molina, enguany es torna a Vilada (els més petits), un espai que alternaran amb Rasos de Peguera (els mitjans i grans).

El desenvolupament del campus es farà seguint estrictament el protocol sanitari per tal de garantir la seguretat dels participants i monitors. Per tant, els joves s’han dividit en tres grups que faran els seus entrenaments de forma autònoma.

Els mitjans i grans (secundària i batxillerat) podran gaudir dels mapes de Rasos de Peguera que fa molt temps que no s’utilitzen i que s’han actualitzat per a l’ocasió. Cada participant hi podrà trobar el seu nivell tècnic i físic i, tot i que els 3 grups s’han fet per edats, es tindrà en compte el nivell de cada participant a l’hora dels entrenaments per tal que els pugui aprofitar el màxim.

Com cada any és una bona oportunitat per endinsar-se en l’esport de l’orientació o bé per millorar i perfeccionar els coneixements en un entorn natural fantàstic i amb uns grups que promouen la convivència i l’autonomia dels participants. L’equip de monitors d’enguany estarà format per Eloi Martí, Mar Serrallonga, Sergi Oliveras, Laura Baus, Guillem Serrallonga, Dani de Gràcia, Ariadna Serra, Dídac San José.

Al llarg de la propera setmana us anirem informant de les novetats del campus a través de les xarxes socials FCOC i també de l’IG @campus.fcoc
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook