federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

28febrer

Jornades dones i esport

9 de març 2014


Dins dels actes de la setmana de la igualtat dones i esport, el club Montsant organitza un taller femení d'orientació i un correxic, el dia 9 de març.

IMPORTANT: Tots aquells nens que no estiguin en una escola que pertanyi al CET, s'han d'inscriure enviant les següents dades (nom, cognoms, escola, data de naixement, categoria=CORREXIC) a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la." data-mce-href="mailto:Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.">Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.">Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

En l'enllaç podeu descarregar el programa d'activitats del Consell Comarcal del Tarragonès
La Setmana de la Igualtat: Dones i Esport” està emmarcada dins dels actes de commemoració del “Dia Internacional de la dona” (8 de març), amb un ventall d’activitats promogudes conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport organitzatiu i la col·laboració de diferents institucions i entitats de la comarca, dirigides especialment a fomentar l’esport en el col·lectiu de les dones, introduint noves modalitats esportives i intentant arribar al major nombre de perfils possibles del col·lectiu de dones, però també obertes a acompanyants i infants, potenciant així l’esport en família.

Per obtenir informació de les activitats i com apuntar-vos aneu a: http://www.cetarragones.cat/cohesio-social/programa-de-dones-i-esport/setmana-de-la-igualtat-dones-i-esport/
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook