Properes curses

21maig

Arriba el Campionat de Catalunya Escolar 2018

El 10 de juny, el Club Orientació Berguedà (COB) organitza, al municipi d’Avià, la segona cursa popular de la Lliga Berguedà-O i el Campionat de Catalunya Escolar d’orientació. Un dia, en què petits i grans podran gaudir de l’orientació amb un mapa que ha estat actualitzat especialment per a l’esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avià.

Al matí, amb el centre de competició ubicat a l’Escola Santa Maria d’Avià, es realitzarà la cursa popular de la Lliga Berguedà-O amb tres nivells de dificultat i distància i, paral·lelament la cursa de mitja distància del Campionat de Catalunya Escolar.

I, a la tarda, després d’un dinar que posa a disposició el COB per als participants a un preu popular, es realitzarà el Campionat de Catalunya Escolar en modalitat esprint. El centre de competició es traslladarà a l’Ateneu que es troba al centre d’Avià, millorant, així, la seguretat dels menors, ja que l’esprint es concentrarà al nucli antic i no hauran de travessar el carrer principal del poble.

El mapa, actualitzat per Jordi Sales, engloba una part urbana amb una part de bosc, i s’enllacen amb una extensa àrea de camps de conreu. Això fa que els traçats de les curses s’adaptin a tots els nivells i distàncies, segons les categories.

Per més informació: www.cob.orientacio.cat

Posted in Orientació a peu

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook