federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

18desembre

Iniciatives orientadores per a aquestes festes!

Activitat Permanent d’Orientació a Montclar (COB), Trofeu Nadal d'entrenaments d'orientació (UE Sabadell) i circuit permanent a Igualada (COC i UECAnioa)

Tot i la situació actual, els clubs catalans continuen trobant maneres d’oferir als seus membres dels clubs i federats oportunitats de seguir gaudint de l’orientació. En aquest cas tenim la Unió Excursionista de Sabadell, el Club d’Orientació de Berguedà, el Club d'Orientació de Catalunya i el UEC Anoia que llencen dues iniciatives per a tots els públics per a aquest Nadal.

 

TROFEU DE NADAL D'ENTRENAMENTS D'ORIENTACIÓ

La secció de curses d’orientació de la UES ha decidit premiar la fidelitat en la participació en als entrenaments. Són entrenaments que utilitzen l'aplicació GPS Orienteering Run.

El club sortejarà un pack regal UES (mitjons + cava) entre tots els que abans de l’11 de gener hagin participat en els tres entrenaments mencionats. Participaran en el sorteig els que abans de l’11 de gener hagin pujat pujat el seu resultat en algun dels circuïts de cada un dels tres entrenaments. És condició indispensable haver fet els tres entrenaments.

Més informació al web.

 UES Trofeu Nadal dentrenaments dorientaci

 

ACTIVITAT PERMANENT D'ORIENTACIÓ A MONTCLAR

Des de l’Ajuntament de Montclar s’aposta per l’esport i per a la promoció del poble, trobant en les curses d’orientació un aliat perfecte per a fer-ho respectant les restriccions sanitàries actuals. D’aquí neix la iniciativa d’aquesta Activitat d’Orientació Permanent, que per a cada un dels participants tindrà les mateixes característiques que una cursa d’orientació, però amb la diferència que hi haurà més d’un mes de temps per a realitzar-lo, permetent així adaptar-se a la realitat de totes les persones interessades i també a respectar al 100% les mesures COVID19 que imposa la generalitat.

Més informació al web.

Link al vídeo promocional de MicroSprints.

 

 Cartell Activitat Permanent 1

 CIRCUIT TEMPORAL D'ORIENTACIÓ A IGUALADA

Des de l’escola esportiva Igualada i amb l’ajuda del Club Orientació Catalunya i la UECANOIA han preparat un circuit d’orientació, pensat per famílies, infants, escoles, instituts o fins i tot aquells que vulguin entrenar una mica amb el mapa a la mà.

El circuit estarà muntant del dia 20 de desembre i fins al 31 de gener permeten que cadascú realitzi el circuit quan li vagi millor.

Més informació al web.

XXXII Permanent de lanoia

 

 

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook