federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

14abril

III Rogaine de Collcerola

Guanyadors els equips Buff Camelback Tierra Trágame i No-city.com en la categoria absoluta masculina i femenina respectivament

Els actuals campions d’Europa de rogaine han pujat avui al podi del Rogaine de Collserola 2013 amb 211 punts. La parella de corredors Buff Camelback Tierra Trágame (Tommi Tolkkö i Aurelio-Antonio Olivar) han tingut gran rivalitat amb l’equip de corredors estonians (Armo Hiie i Lauri Lahtmäe), guanyadors de la passada edició, en categoria absoluta masculina, i als quals els ha faltat 18 punts per revalidar el títol. En tercera posició, l’equip local Bertafocs.com, format pel Pep Mayolas i Sebas Massagué han aconseguit 191 punts.

Pel que fa a la categoria absoluta femenina, Marta Planas i Raquel Font han aconseguit pujar a podi amb un total de 149 punts, seguides per Ampa Gil i Judit Casas, amb 147 punts. Un punt per darrere ha arribat l’equip format per Bàrbara Martínez i Georgina Arnó.

Els més de 300 participants vinguts d’arreu del món (vinguts de França, Singapur i República Txeca) s’han donat cita en aquesta prova puntuable per a la Copa Catalana de Rogaines 2013. Els corredors han estat durant 6 h pels corriols del Parc Natural de Collserola a la recerca de les 45 fites distribuïdes arreu del Parc. No totes les fites tenien la mateixa puntuació i una bona estratègia era bàsica per poder aconseguir el màxim de punts possible.

Mònica Aguilera, que forma part de l’organització de La Nova Fita, ens comenta que: “Estem molt contents amb el gran nombre d’inscrits, ja que és un esport molt minoritari però tot i així anem creixent i avui hem superat expectatives. Tenim tant orientadors més professionals com gent més populars, que cada cop s’anima més a provar-ho. Fa tres anys que organitzem aquesta prova de Copa Catalana i m’agradaria destacar que entre els participants tenim els actuals campions d’Europa de la modalitat i ens ha vingut gent d’Estònia, Itàlia, Singapur, França. Són competicions que no només es mouen aquí sinó per tot el món. “

 

Posted in Rogaine

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook