federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

11abril

II Rogaine del Berguedà!

II Rogaine del Berguedà!
Tingueu els motors a punt, ja que el dissabte 5 de maig arriba el Campionat d’Iberogaine organitzat pel Club d’Orientació Berguedà.
Tindreu la possibilitat de gaudir del Berguedà amb una modalitat de cursa d’orientació molt divertida. Busqueu un equip (de 2 a 5 persones) i dissenyeu la vostra estratègia per recollir el màxim de punts en les fites que hi haurà disperses per l’entorn de Sant Quirze de Pedret, un paratge de boscos frondosos torrents i grans parets de roca conglomerada. Endinseu-vos en els indrets més amagats de la comarca i de la nostra història amb mapes que permeten traçar múltiples recorreguts segons l’experiència i la resistència dels participants. Si sou nou en aquest tipus de cursa, proveu amb la de tres hores; si ja n’heu fet alguna, atreviu-vos amb la de dotze hores. No us quedeu a casa i visqueu la terra!

La cursa es desenvoluparà al voltant de la serra del Picancel, una zona del Berguedà força desconeguda, que de ben segur sorprendrà molta gent. Es tracta d'una serra plena de valls molt tancades i profundes, que té el seu punt culminant al pic de Salga Aguda de 1172 metres. La vegetació es majoritàriament bosc de pi, tot i que també podrem trobar fagedes al vessant nord i alzines, al sud. En general, hi ha una gran densitat de sotabosc, que dificulta molt la penetrabilitat. Us ho perdreu?

Més informació: http://cob.orientacio.cat/calendari-curses-2018/

Posted in Rogaine

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook