Properes curses

19setembre

Pedraforca O'Cup

Coll de la Trapa, Saldes, 16 i 17 de setembre

Pedraforca O'Cup

Aquest cap de setmana s'han celebrat a Saldes la "Pedraforca O'Cup", una prova de dos dies organitzada conjuntament pels clubs UPC i BO, consistent en dues curses d'alt nivell en una de les zones naturals més emblemàtiques de casa nostra, de gran riquesa biològica emmarcada en un context geològic únic. Més de 500 persones es van aplegar al Coll de la Trapa per disputar dissabte el Campionat de Catalunya de Llarga distància, i una prova de mitja distància el matí de diumenge, ambdues puntuables per la Copa Catalana.

Els campions de Catalunya en distància llarga van resultar: Ampa Gil (COB) i Eloi Romaní (Aligots). La resta de podis en categoria èlit de la Pedraforca O'Cup van quedar repartits de la següent manera entre components d'aquests mateixos clubs : Ampa Gil (COB), Marta Sànchez (Aligots) i Tina Uotila (Aligots) en categoria femenina i Eloi Romaní (Aligots), Pau Llorenç (COB) i Pol Ràfols (COB) en categoria masculina.

L'espai del del centre de competició ha permès també als més joves gaudir de les post curses, compartint les aventures que havien viscut al mig del bosc i l'amistat forjada just finalitzar el II CAMPUS D'ORIENTACIO d'enguany.

Més informació,  RESULTATS i FOTOGRAFIES

Posted in Orientació a peu

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook