federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

07abril

100 inscrits en les dues edicions dels cursos online d’orientació de la FCOC

El director tècnic, Pau Llorens, destaca que ‘hem arribat a moltíssims participants, cosa que semblava impossible amb un curs presencial’

La segona edició dels cursos online d’iniciació a l’orientació que ha organitzat la FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya) ha estat novament un èxit ja que ha comptat amb una gran participació. Les dues sessions, realitzades en època de confinament pel COVID19, han comptat amb un total de 100 inscrits que han pogut introduir-se als traçats, cartografia, sportident i direcció de cursa des de casa seva.

Pau Llorens, director tècnic de la FCOC valora novament molt positivament els cursos perquè ‘hem arribat a moltíssims participants, cosa que semblava impossible amb un curs  presencial’. També vol posar de relleu ‘l’actitud i les ganes d’aprendre dels participants, la qual cosa va fer que els cursos fossin molt productius’. Els participants van rebre una enquesta per valorar el curs i la nota mitjana ha estat un 8.85. Entre els comentaris que han realitzat a l’enquesta és que ‘ha estat un curs molt dinàmic i didàctic’ i també que ‘la presentació ha estat molt clara i fàcil de seguir’.

Llorens vol afegir que la plataforma que s’ha utilitzat funciona ‘correctament’ i que el fet de ser pocs alumnes per sessió (només 8) ha propiciat que ‘es sentissin cuidats’ i que ‘es puguin resoldre fàcilment el dubtes que se’ls hi plantegen’.

Entre les dues edicions s’han sumat 100 participants (50+50). En aquesta segona edició, igual que a la primera, s’han hagut de doblar les sessió en els tres primers (traçats, cartografia i sportident) i s’ha fet una única sessió per direcció de cursa. 


#joemquedoacasa
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook