federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

03març

El proper 28 de març, arriba el Rogaine del Catllaràs

II prova de Copa Catalana de Rogaine

La segona prova de la Copa Catalana de Rogaine d’enguanyes celebrarà el proper 28 de març al municipi de Sant Julià de Cerdanyola (Alt Berguedà)
i tindrà el seu centre de competició situat al costat de l’ajuntament.

El Catllaràs és una zona relativament desconeguda. Nosaltres hi entrarem per a la conca del Llobregat, i la zona de cursa transcorre des d’una alçada de 960 metres fins a una cota màxima de 1.764  prop del Moixero. Una riquesa de vegetació envejable, ja que els boscos ocupen un percentatge molt alt d’aquesta serra. Al terreny hi ha des de planes amb herba per al bestiar a desnivells sobtats i roques de gran alçada aptes per a l’escalada. Hi ha una xarxa de corriols força àmplia i la vegetació combina fajos amb pi roig i negre, així com algunes zones de castanyers. El mapa original és un mapa fet per a rogaines, però que té incorporades zones de cartografia per a curses d’orientació. No obstant, s’ha mirat de dibuixar la vegetació amb els seus diferents graus de penetrabilitat.

La cursa comptarà amb un total de 40 fites. La sortida s’efectuarà a les 10 hores, i l’entrada al Parc Tancat s’obrirà 40 minuts abans. L’hora màxima d’arribada seran les 16:00 h i a partir de les 16:15h s’oferirà un àpat als participants. A les 16:30h es tancarà l’arribada.
 
Tota la informació a la web de La Nova Fita.

Les inscripcions s’han de fet a la web de l’organitzador, per la que en aquesta ocasió no es podran fer des de la web FCOC. La inscripció amb descompte s’acaba el 17 de març i té un cost de 22€ per persona. A partir del 18 de març serà de 27 € per persona. Els corredors que no tinguin la llicència federativa FCOC o FEDO hauran de contractar una llicència temporal amb un cost de 2 euros (gràcies a la subvenció de la FCOC que cobreix els 3€ restants fins al 5€ habituals). En cas de que sigui necessari, el cost de llogar les pinces SI i de les assegurances, cal pagar-los junt amb les inscripcions.

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook