Properes curses

24maig

cursa d'orientació a peu gratuita a Santpedor

27 de Maig,, dia internacional de la dona

El club UPC us convida el proper diumenge 27 de maig, a les 10h del matí a una cursa d'orientació a peu GRATUïTA, que organitza a Santpedor per commemorar el Dia internacional de la salut de la dona. 

L'activitat, que també es registrarà dins del World Orienteering Day, està oberta a tothom, es pot fer caminant o corrents i és ideal per qui vulgui venir a estirar una mica les cames al Bages (qui prefereixi la bicicleta pot anar a la popular de Vidreres que organitzen els companys de Grions). 

Seguir llegint per més informació ...

La cursa d'orientació a peu, que està patrocinada per l'Ajuntament de Santpedor amb la idea de promocionar l'esport que tant ens agrada, tindrà un únic circuit score que es podrà fer en equip o de forma individual. Hi haurà una part urbana i una part rústica i cada persona o equip disposarà d'un màxim de dues hores per trobar el màxim nombre de fites. La distància prevista aproximada del circuit òptim són uns 8 km.

Si us animeu a venir, us recomanem que reserveu el vostre mapa a través d'aquest formulari d'inscripcions, fins el divendres 25 de maig a mitjanit. 

Més informació a l'esdeveniment de Facebook i a la web de l'Ajuntament de Santpedor.

Aprofitem aquest fil també per agrair als companys del COC la cessió del mapa :-)
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook