Properes curses

06novembre

CRÒNICA ULTRALLARGA

Taravil, 1 de novembre del 2017

Els boscos Berguedans van ser l’escenari del Campionat de Catalunya modalitat Ultrallarga, que va tenir lloc a Taravil el dia 1 de novembre del 2017, cursa organitzada pel COB, Club Orientació Berguedà.

La cursa va aplegar gairebé 400 corredors, que van poder gaudir d’un terreny i traçats molt exigents tècnicament en totes les categories, i a categoria èlit, els 15km en dones i 18 km en homes feien que la prova fos d’una gran duresa física.

taravil 2017 (9) (Copiar) taravil 2017 (7) (Copiar) taravil 2017 (3) (Copiar)Els campions de la prova van ser Ona i Biel Ràfols del Club Orientació Catalunya, seguits per Anabel Valledor i Tommi Tolkko del Badalona Orientació. L’últim esglaó del podi el van completar la Laia Gil del Montsant i Lluis Ferrer del Badalona Orientació.

El Club Orientació Berguedà va demostrar una vegada més la seva bona organització i agraeix l’assistència de tots els participants.

La temporada 2017 finalitzarà a Osona, el proper 19/11/2017 amb una cursa d'orientació a peu organitzada pel club UE-VIC. I el 26 de novembre el COB organitzarà a Gironella el Campionat de Catalunya de BTT-O 2017. 

Podeu trobar els resultats de la cursa i les fotografies al següent enllaç.

 

Posted in Orientació a peu

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook