Properes curses

19març

Crònica dels II dies de Requesens

Crònica dels II dies de Requesens
El cap de setmana passat, el 10 i l'11 de març, es van dur a terme la II Dos dies de Requesens, que va incloure tres curses, dues d’elles dins la Copa Catalana. La competició va transcórrer en els entorns i al mateix castell de Requesens. Els traçats i els mapes que ens tenia preparats l’Aligots , el club organitzador, no ens van deixar gens indiferents, amb zones tècniques de roques i eleccions de ruta dificultoses, un laberint de muralles, i habitacions i escales a l’esprint de dissabte a la tarda al castell.
Més de 370 corredors es van reunir en aquesta segona edició, amb participants vinguts fins i tot de Finlàndia, França i Ucraïna, cosa que va aportar encara més nivell a les curses i rivalitat en les posicions de podi.

En la categoria absoluta, en homes, es va endur la victòria Biel Ràfols, corredor del Club Orientació Catalunya, i en dones, l’Annabel Valledor, corredora del Badalona Orientació.

Per acabar, agraïm a Aligots la bona i dura feina en l'organització i a tots els participants que us vau desplaçar fins a Requesens per poder córrer aquestes tercera i quarta copes catalanes.

La pròxima cita de la Copa Catalana serà a Ogassa el diumenge 15 d’abril! Us hi esperem!

Podeu veure la resta de resultats i les fotografies al web del club organitzador: www.aligots.cat

Posted in Orientació a peu

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook