Properes curses

16maig

Crònica del Campionat de Espanya en Edat Escolar

Dos cinquens llocs a la classificació final (infantil i cadet) al Campionat d'Espanya en edat Escolar 2017

Crònica del Campionat de Espanya en Edat Escolar
Del 12 al 14 de maig, s'ha celebrat a Cabrejas del Pinar, el Campionat d'Espanya de Curses d'Orientació en Edat Escolar 2017.

La competició es va dur a terme pels pinars de Sòria. Un bosc molt net, amb un relleu molt clar que permet una alta velocitat de cursa. A més a més, la pluja va dificultar la competició fent acta de presència en les tres primeres proves del campionat.

 

El CEEO va començar divendres al matí amb la prova de llarga distància. La cursa ens va donar la nostra primer medalla amb un bronze de la Clara Virgili  i un quart lloc de l'Eric Loré en la categoria infantil. 

Divendres a la tarda, les seleccions autonòmiques vam realitzar una petita visita turística al Monumento Natural de la Fontana. 

Dissabte el matí, va tocar la prova de mitja distància. Una mitja molt ràpida on els corredors van haver d'afinar molts els rumbs per tal d'aconseguir una bona posició. Destacar la vuitena posició tant de la Xènia Ledesma com del Roger Virgili en la categoria Cadet.

A la tarda, la prova esprint. Un esprint complicat, amb molt de desnivell i on els murs, carrerons i escales de la població no van posar les coses gens fàcils als nostres orientadors. En aquesta prova, cal destacar el sisè lloc de l'Eulàlia Estiarte a la categoria infantil.

Diumenge, el campionat es tancava amb la prova dels relleus mixtes en un mapa anomenat Playa Pita. Un mapa molt ràpid, amb grans elements rocosos i amb zones obertes ideal per realitzar una prova com aquesta. En aquesta prova destacar la quarta i desena posició a la categoria cadet.

Finalment, en la classificació final per comunitats 5è lloc per la selecció infantil i 5a posició per la selecció cadet.

La nostra selecció escolar estava formada en la categoria infantil per l'Eulàlia Estiarte (COC), la Clara Virgili (GO-Xtrem), l'Anna Codina (Aligots), la Judit Ravell (Montsant), l'Eric Loré (COC), Andreu Grau (UEVic), Jordi Moragas (UEVic) i el Bernat Ledesma (Xino-Xano).

La selecció cadet estava formada per la Xènia Ledesma (Xino-Xano), la Paula Padilla (Aligots), Elsa Blanco (COC), la Nora Ferrer (COC), el Roger Virgili (GO-Xtrem), Adrià Tormos (GO-Xtrem), Juan Diego Albert (COC) i Andreu Aliu (Aligots). 

Les dues seleccions van ser dirigides per la Clàudia Baus, la Mar Serrallonga, el Pau Llorens i el Roger Solé.

Moltes felicitats a tots i totes els nostres representants per aquests magnífics resultats!

 

Resultats i més informació: FEDO-CEEO

Posted in Orientació a peu

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook