Properes curses

12febrer

Crònica cursa Sant Vicenç de Montalt

Crònica cursa Sant Vicenç de Montalt
Aquest diumenge passat, 11 de febrer, el club gironí GO-Xtreme va estrenar la temporada 2018 d’orientació a peu. La cursa que van organitzar es va desenvolupar als magnífics paratges de Sant Vicenç de Montalt a la Serralada Litoral de Montnegre i el Corredor. Es va tractar d’una cursa en format de mitja-llarga distància amb temps de guanyador entre 50 min i 1 h 10 min per a la majoria de les categories.

La cursa, amb més de 400 participants, es va desenvolupar correctament i sense incidents. Els corredors van destacar en positiu la singularitat del terreny i els llargs i complicats traçats. Els organitzadors s'han mostrat satisfets per la feina feta i per la resposta magnífica dels corredors.
L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el grup excursionista Montaltrek van ser dos dels principals patrocinadors de la cursa.

Els podis de la categoria d’elit els van ocupar els corredors següents:
  • - Primers classificats: Annabel Valledor (BO) i Pol Rafols (COB)
  • - Segons classificats: Marta Sanchez (Aligots) i Eloi Martí (Aligots)
  • - Tercers classificats: Laura Serra (COB) i Eduard Solé (UEVic)

La pròxima cursa correspon al Mediterranean Orienteering Championship (MOC) entre el 16 i 25 de febrer. Es durà a terme en tres etapes amb activitats repartides entre les comarques de Barcelona, Girona i Tarragona. Serà una oportunitat única de competir amb grans figures de l’orientació mundial com Jonas Leandersson, tres vegades campió del món. Per a més informació, podeu consultar els webs següents:

Si voleu estar al dia, connecteu-vos a les nostres xarxes socials:
- Web: http://grionsorientacio.cat/

Més informació de la cursa, resultats    resultats i fotografieshttp://grionsorientacio.cat/

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook