Properes curses

14març

Criteris seleccions Infanti i Cadet als Campionats Escolars d'Espanya

Aquest passat diumenge, dia 12, va tindre lloc a Sarrià de Ter (Girona) el Campionat de Catalunya Escolar 2017, CCE.
Aquest Campionat és prova de selecció per formar part de la selecció catalana escolar que competirà del 12 al 14 de maig a Cabrejas del Pinar (Sòria) al Campionat d'Espanya Escolar, per les categories Cadet Masculí, Cadet Femení, Infantil Masculí i Infantil Femení.

La selecció Catalana Cadet estarà formada per 8 membres (4 noies i 4 nois) i la Selecció Catalana Infantil per 8 membres més (4 noies i 4 nois).  Els tres primers classificats generals de cada categoria entraran directament a la selecció catalana corresponent a la seva edat i el 4t membre de cada categoria entrarà per decisió tècnica.

Per aquest motiu, tots els esportistes interessats a poder formar part de les seleccions Infanti i Cadet (i estiguin dins d'aquest grup d'edat), han d'enviar abans del diumenge 19 de març un correu a la FCOC (Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.) i una còpia del mateix a l'adreça Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. amb les següents dades:

NOM I COGNOM:
CATEGORIA:
DATA DE NAIXEMENT:
CLUB O ESCOLA:
MILLORS RESULTATS TEMPORADA 2015-16:

El dia 31 de març publicarem els integrants de les seleccions Cadet i Femení a la web de la Federació Catalana d'Orientació.

Posted in Orientació a peu

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook