federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

21abril

Crida als federats perquè facin de voluntaris a les farmàcies

Es tracta de repartir medicaments als domicilis dels col·lectius més vulnerables

La FCOC (Federació de Curses d’Orientació de Catalunya) s’adhereix a l’acord de la UFEC(Unió de Federacions Esportives de Catalunya) amb el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC) a través del qual es fa una crida al voluntariat a tots els federats esportius majors d’edat, a que ajudin a repartir els medicaments de les farmàcies als domicilis de les persones més vulnerables.

Els federats que estiguin interessats en col·laborar poden registrar-se a través d’aquest formulari https://www.farmaserveis.cat/farmaserveis_gestio/public/VOLUNTEER/COFB/form/register_sport . Si estan en alguna de les zones on manquin voluntaris, en poc temps rebran un avís per poder accedir a l'aplicació que gestiona aquest servei. Una vegada entrin a l'aplicació, caldrà que indiquin la seva disponibilitat de dies i hores, la seva ubicació i si disposen de vehicle.

Les farmàcies es comunicaran amb els voluntaris a través de SMS. En cas que puguin atendre la petició, i així ho manifestin, es presentaran a la farmàcia el dia i hora indicats per recollir el medicament i portar-lo al domicili del pacient, amb totes les precaucions habituals. Tots els voluntaris rebran un certificat personal (salconduit) per poder fer aquesta feina sense problemes de mobilitat.
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook