federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

24gener

Comença la temporada 2014

La mítica prova The Wild Boar Rogaining, engega la temporada oficial 2014

El proper 25 de Gener 2014, als boscos que envolten La Llacuna, a cavall entre l’Anoia i L’Alt Penedès, els participants de la 6a. edició de The Wild Boar Rogaining hauran de trobar un màxim de 45 fites que estaran dibuixades sobre un mapa de 40km2, amb l’ajuda de la brúixola i el mapa preparat específicament per aquesta prova.
TWBR 1 TWBR 2 TWBR 3


Més de 400 participants algun d’ells vinguts de França, Itàlia, Estònia, Letònia, també de Madrid, País Valencià, les Illes Balears, Navarra, Euskadi i Aragó, i de la pràctica totalitat de les Comarques Catalanes, lluitaran per demostrar quin equip es el més ràpid, quin s’orienta millor, o qui té la millor estratègia, ...La més que probable presència de la boira en aquet temps d’hivern, pot endurir tècnicament la prova i així fer lluir les qualitats dels bons orientadors.

Els Equips rebran un mapa waterproof amb la posició de les fites i els punts d’aigua, i han de trobar el màxim de nombre de fites, tenint en compte que no totes tenen el mateix valor, doncs depèn de la dificultat tècnica i física per trobar cadascuna d’elles..

Disposaran de 20 minuts abans de la sortida, per preparar-se el recorregut segons les seves possibilitats físiques i tècniques. Equivocar l’estratègia, no calcular be els temps entre fites, o fallar en la localització d’alguna d’elles, pot fer baixar molts esgraons en la classificació final.

Tota l’ informació a: www.thewildboar.org

Posted in Rogaine

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook