Properes curses

21maig

CEO 2: Resum i resultats

CEO 2: Resum i resultats
El cap de setmana del 19 - 20 de maig s’ha celebrat a la Duruelo la segona etapa dels Campionats d’Espanya 2018. En aquest cas les competicions que es disputaven eren el Llarga Distància i el Relleus Mixtes. A més a més s’ha decidit els campions d’Espanya per comunitats autònomes i per clubs.
Aquesta segona etapa ha tingut lloc als pinars de Sòria, més exactament a les poblacions de Duruelo i Cabrejas del Pinar. La llarga distància seria la primera de les proves a disputar. S’aixecava un dissabte esplèndid i així ho va ser pels catalans, que van aconseguir tots aquests podis: Carlit Tölkkö Valledor (3r de U-10), Quim Vich Diaz-Guerra (3r de M-20), Marc Serrallonga Arqués (3r de M-E), Joan Ramon Fornaguera (3r de M-50), Carles Loré Barraguer (2n de M-55), Anna Serrallonga (2a de F-E), Sílvia Novoa Barbosa (1a de F-35A), Adela Illamola Colomé (2a de F-35A), Mònica Aguilera Viladomiu (1a de F-40), Anna Amigó (2a de F-40).

Aquella mateixa tarda es disputarien els relleus mixtes a la població de Cabrejas de Pinar. Casc antic amb carrerons i moltes escales van fer dels relleus un autèntic repte. Els podis aconseguits pels catalans van ser: 3rs en Cadet (Clara Virgili Serrallonga, Eric Loré Amigó, Roger Virgili Serrallonga i Mariona Alsius Serra), 1rs en Sénior (Laia Gil Clapera, Marc Serrallonga Arqués, Pau Llorens Caellas i Anna Serrallonga Arqués), 3rs en Veterans A (Mònica Aguilera Viladomiu, Narcís Pou Martí, Sebastián Ordoñez Ibáñez i Adela Illamola Colomé).

Pel que fa a les classificacions per comunitats, Catalunya va aconseguir pujar al segon graó del podi. I el club català CAT-O s’ha declarat millor equip dels campionats.

Enhorabona a tots els catalans per aquests bons resultats!

En aquest enllaç trobareu els resultats del campionat: http://www.ceo-soria.es/competicion/resultados

Posted in Orientació a peu

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook