federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

07març

Campionat de Catalunya de relleus mixtes d’orientació 2020

El pròxim 15 de març al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona

Campionat de Catalunya de relleus mixtes d’orientació 2020
El diumenge dia 15 de març se celebrarà al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el Campionat de Catalunya de relleus mixtes d’orientació. Aquesta cita important del calendari de l’orientació aplegarà a centenars de persones de tot Catalunya que competiran amb els seus clubs en diferents categories: d’infantils a màsters.
Els parcs i jardins de l’Autònoma i també la part exterior dels edificis, places, escales i carrers posaran a prova la condició física dels orientadors/es en una prova que es preveu elèctrica i intensa. Els equips estaran formats per dues dones i dos homes. Cal tenir en compte que l’ordre dels rellevistes, en quant a sexes, ve ja predeterminat.

El centre de competició estarà ubicat al costat de la plaça Cívica i per tant serà aquí on hi haurà la sortida en massa a les 10.30h i el canvi de relleus. Les curses de cada rellevista oscil·laran entre els 1.300m dels més petits als 2.700m dels sèniors.

De forma paral·lela hi haurà una cursa popular amb diferents circuits segons el nivell.

Al ser la primera prova de Copa Catalana de l’any 2020, s’aprofitarà per donar els premis als guanyadors de la Copa Catalana 2019.

Per a més informació visiteu el web

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook