federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

11juny

Campionat de Catalunya de Nocturna i Mitja a Ogassa

El cap de setmana, 8 i 9 de juny, la secció d’orientació de l’UEVic va organitzar: el Campionat de Catalunya nocturn i una cursa de mitja distància de Copa Catalana a Ogassa. El terreny prepirinenc, sense camins amb molt elements rocosos, i forts desnivells, va donar com a resultat dues curses molt exigents tècnicament on els corredors van haver de posar els cinc sentits per mantenir la concentració i la lectura exhaustiva del mapa.

El Campionat de Catalunya nocturn, destaca pel respecte a la foscor i la dificultat afegida de no tenir la visibilitat de tots els elements del terreny. Els corredors, que van veure caure el dia en la cursa, amb els seus frontals van deixar unes imatges espectaculars al Puig de la Caritat. Tal i com podeu veure en el vídeo de Juli Serrat enllaç.

En categories elit el campionat se’l va emportar Annabel Valledor, del club BO, seguida per una ajustada segona i tercera posició de Marta Bruns i Mar Serrallonga. Pel que fa a la categoria masculina; Pol Ràfols, del COB, completava el circuit amb un temps de 1:09:46h seguit per Eloi Martí i Sergi Oliveras, els quals també van entrar a meta molt ajustats amb uns temps de 1:10:26 i 1:10:33h, respectivament.

Cal fer esment, que en el campionat nocturn hi va haver una gran quantitat d’abandonaments i errors en targa, donant-se el cas, que algunes categories van quedar desertes.

Pel que fa a la cursa de mitja distància, hi va haver un índex de participació molt més elevat. En la categoria reina, Marta Bruns, seguida per Berta Meseguer i Joana Martí, es va imposar guanyant així el resultat global dels dos dies d’Ogassa. En homes elit, Lluís Ferrer, Eloi Martí i Pol Ràfols, van dominar la cursa mitja. En el global del cap de setmana els millors van ser Eloi Martí, Pol Ràfols i Sebastián Ordoñez.

Podeu consultar els resultats de totes les categories a unioexcursionistavic

Redacció: Cristina Bertran i Prat

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook