federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

15February

Arriba la segona edició dels Dos Dies de Requesens

10 i 11 de març

Corredors d’orientació a peu, arriba la segona edició dels Dos Dies de Requesens organitzada per l’ALIGOTS. L’imponent castell de Requesens i els boscos que l'envolten ens conviden a un cap de setmana ple de roques, arbres a dojo i forts pendents!

Les curses formaran part de la Copa Catalana 2018 amb corredors estrangers d’alt nivell, sobretot francesos.

El terreny promet! ...

Zones plenes de roques que faran la vida impossible als participants, juntament amb un bosc atapeït d’alzines que, gràcies a la presència d’animals de pastura, es manté amb un sotabosc gairebé nul. Els grans desnivells també faran que les eleccions de ruta siguin autèntics maldecaps, sobretot a la cursa llarga.

II dies de Requesens   1 (300) Cursa orientacio Requesens 2018 CAT (600) II dies de Requesens   2 (300) 


El cap de setmana es planteja evidentment, i com no podia ser de cap altra manera, ple d’activitats. El dissabte el matí se celebrarà la cursa de mitja distància i Tercera Copa Catalana, ràpida i tècnica. Aquell mateix dia, a la tarda, es farà una cursa "divertimento" de caire popular per l’interior del castell i en alguna zona de pedres, que no us deixarà indiferents. I per acabar-ho de rematar, diumenge al matí se celebrarà la llarga distància i Quarta Copa Catalana, cursa que es planteja dura en tots els aspectes.

Així doncs, ja cal que us ho apunteu a l’agenda: els pròxims 10 i 11 de març el castell de Requesens us espera!

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook