Properes curses

26març

Arriba el Trofeu Puig de la Caritat

Arriba el Trofeu Puig de la Caritat
Teniu el calçat, la pinça i la brúixola a punt? Si no és així, ja podeu preparar el material d’orientació ara mateix, perquè en poques setmanes ens tornem a retrobar en els boscos a la 5a i 6a proves de la Copa Catalana de Curses d'Orientació que es disputarà a Ogassa!
Enguany la secció d’orientació de la Unió Excursionista de Vic juntament amb Gastantkeks i el suport de la FCOC i Fredvic organitzen el Trofeu Puig de la Caritat el diumenge 15 d’abril en un meravellós indret a prop del poble d’Ogassa (Ripollès, Girona). Consistirà en dues curses: una al matí i una altra a la tarda on tindrem la possibilitat de gaudir d'aquest increïble paratge. De debò que t’ho perdràs?

Podeu consultar més informació sobre les curses a l'enllaç següent: https://puigcaritat.blogspot.com.es/ i recordeu que les inscripcions anticipades ja estan obertes i finalitzen el divendres 6 d'abril.

Important: quan us hi inscriviu, tindreu les opcions següents: apuntar-vos al "pack" (inscriure’s a totes dues curses) o bé només a la cursa del matí o bé només a la de la tarda. Us animem a venir i a gaudir d’aquest dia esplèndid d’orientació que es preveu!

Posted in Orientació a peu

esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook