federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

02maig

Arrenca l’ O’PYRENE a la serra del Catllaràs

la lliga d’orientació internacional dels Pirineus

(Text de David Farell i fotografia d'Eduard Masoliver)

La Serra del Catllaràs (Berguedà) ha vist néixer l’ O’Pyrene, una lliga amb calendari propi que s’adreça als orientadors federats de Catalunya, Navarra, França, País Basc i Aragó.
Les dues primeres proves, organitzades pel Club d’Orientació Catalunya (COC), s’han celebrat a Sant Julià de Cerdanyola i la Pobla de Lillet durant el passat cap de setmana del 28 i 29 d’abril. Han estat dues curses (mitja i llarga) força tècniques, dominades pels orientadors catalans. Els corredors “de casa” érem una gran majoria pel fet de tractar-se de proves que puntuaven per la Copa Catalana, però cal destacar molt positivament l’arribada de corredors de clubs de França, Navarra, Aragó i País Basc. Aquests clubs que han desplaçat corredors fins a Catalunya són: TOAC, FFCO, BALISE, BOA81 i VILLEFRANC (FRA), CD NAVARRA (NAV), WAKHAN RAIDERS (ARA) i COBI (PBA).

Queden encara un grapat de proves a disputar, totes elles en paratges de gran bellesa. Hi ha molta il·lusió i hom espera que la participació internacional anirà creixent. Sense pausa, ja estem a les portes de les següents curses que tindran lloc a Enzia (Araba, País Basc) el 5 i 6 de maig i a on, per cert, s’espera un important desplaçament d’orientadors catalans.

Des de la FCOC es continuarà treballant per oferir proves de qualitat, fer que aquest nou projecte de l’ O’Pyrene sigui una Lliga de referència, i d'aquesta manera seguint gaudint d’un atapeït i atractiu calendari anual d’orientació.

Teniu més informació sobre l' O'PYRENE al seu blog:
http://opyrene.blogspot.com.es

Posted in Orientació a peu

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook