federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

22March

Arranca la temporada 2021 d’orientació

230 participants a la Rogaine del Berguedà

Arranca la temporada 2021 d’orientació
Hi havia moltes ganes de sortir al bosc i la Rogaine del Berguedà era una ocasió perfecte per tornar-hi. 230 corredors/es van prendre la sortida el passat dissabte, dia 20 de març, a Casserres (Berguedà) a la Rogaine del Xavi, prova puntuable per la Liga Estatal Iberogaine i la Copa Catalana de Rogaine i organitzada pel Club Orientació Berguedà. La propera cursa serà ben aviat, el Campionat de Catalunya de Relleus, el proper 18 d’abril a Olot, organitzat per Gastant Keks. 
Un dia assolellat i un mapa ideal per fer quilòmetres. I deu n’hi do, les puntuacions que van fer els equips situats en les primeres posicions. En categoria masculina empat a 205 punts entre els equips Aligots/Montsant (Albert Herrero i Javier Puit) i Serrallonga Power (Marc Serrallonga i Roger Virgili) però la victòria es va decantar pel primer perquè van trigar uns minuts menys en fer el recorregut. Tercera posició per De perdidos al riO’ amb Josep Maria Freixas i Andrés Arroyo que van aconseguir 183 punts.

En la categoria femenina, la victòria va ser per l’equip Xino Xano (Cristina Rotxés i Isabel Eizmendi) amb 149 punts, segona posició per Xalis (Rose Kowalski, Montse Buscart i Sandra Rabassa) amb 126 punts  i terceres Mindundis (Blanca Foix i Aida Urgell) amb 122 punts.

I, finalment, en categoria mixta, el podi va estar format per Mallorken Azimut (Antoni Mayans, Meritxell Martell i Kenneth Colell) amb 168 punts, seguits de Montsant-X (Laura Escolà i Magí Llaveria) amb 158 i l’equip mixt veterà Viclassar (Miquel Marimon i Melibea Quintana) amb 153 punts.

Trobareu els resultats de totes les categories, la crònica sencera i fotos de la prova al web del club organitzador, Club Orientació Berguedà http://cob.orientacio.cat/destacats/bon-ambient-i-bons-resultats-en-el-rogaine-del-bergueda-el-rogaine-del-xavi/

 

Posted in Rogaine

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook