federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

12març

Suspès el Campionat de Relleus Mixtes

Comunicat del club Grions, suspensió del Campionat de Catalunya de relleus mixtes.

Tot i que, fins a última hora, la voluntat del GO-Xtreme, amb el recolzament de la FCOC, ha estat la de mantenir el Campionat de Catalunya de relleus mixtes i la cursa popular, finalment el campus de la UAB ha suspès qualsevol activitat que s'hagués de desenvolupar al campus.

Aquesta mesura, que té efectes immediats, ens ha estat comunicada pel Director responsable d'espais de la UAB seguint les directrius fixades per la Generalitat de Catalunya.

Per tant, tant el Campionat de Catalunya de relleus mixtes com la cursa popular que s'havia de dur a terme el dia 15 de març ha quedat suspesa.

Lamentem moltíssim les molèsties que això hagi pogut causar-vos. Ja heu pogut veure el nostre mail d'aquest matí que, malgrat tenir-ho tot a punt, ho deixàvem a la voluntat "d'algú altre".

Encara no podem determinar una nova data atès que aquesta decisió no depèn ni del nostre club ni tampoc de la Fcoc. 

Amb referència a les inscripcions realitzades i pagades, podreu demanar el retorn del pagament o deixar-ho així i mantenir-ho per quan es fixi una nova data. Vosaltres trieu !!!  

Per qualsevol dubte podeu enviar mail a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la." target="_blank" rel="noopener noreferrer">comunicacio@grionsorientacio.cat o info@grionsorientacio.cat
esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook