Properes curses

02octubre

Adhesió al manifest de la UFEC i Taula per la Democràcia

La Federació de Curses d'Orientació de Catalunya s'afegeix a la crida de la UFEC per mobilitzar-se.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, com una de les entitats impulsores de la Taula per la Democràcia, crida al conjunt de la societat Catalana a mobilitzar-se.

Les entitats integrants de la Taula per la Democràcia condemnen enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l'estat per intentar impedir el referèndum de l'1 d'octubre.

Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s'han aplegat en els col.legis de Catalunya i per requisar el material per a la votació són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana. A hores d'ara ja portem més de 750 persones ferides.

La Taula per la Democràcia expressa la solidaritat i l'afecte a totes les persones ferides i desitja que es recuperin ben aviat. alhora que cnosiderem que aquesta fets mereixen una resposta contundent. Contatem la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s'estan produint per part del Govern i els organismes de l'Estat.

Per tot això, fem una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d'un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la poítica i no l'autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda durant el dia 1,

- Convoquem a la ciutadania de Catalunya, patronals, empresaris/es, sindicats, treballadors/es, autònoms, entitats, institucions i tots i totes les ciutadanes de Catalunya a una Aturada de País, el dimarts dia 3 d'octubre.

Fem una crida al conjunt de forces polítiques is ocials de l'Estat Espanyol i d'Europa per a que facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Sortim al carrer, donem una resposat pacífica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió. Exigim la immediata retirada dels cossos policials.

ATUREM EL PAÍS
CATALUNYA, UN SOL POBLE
esportcat h rgb fn 600pp iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook