federat curses orientacio    suscripcio1

confinament curses orientacio   docents curses orientacio

 

16octubre

3a edició del Rogaine Serra Cavallera

3a edició del Rogaine Serra Cavallera
El pròxim 24 de novembre a Pardines, comarca del Ripollès, es celebrarà el III Rogaine Serra Cavallera a mans del club d’orientació Aligots.

Aquesta prova forma part del Calendari oficial de copa catalana de rogaine FCOC (4a prova) i dins de la Lliga Iberogaine (6a prova i última).

En aquesta ocasió hi haurà 2 formats diferents per a que tothom i tingui cabuda: un de 8 hores pels més valents, combinant dia i nit (13:00h – 21:00h) i un de 4 hores en format popular (13:00h-17:00h).
El mapa ha estat realitzat pels cartògrafs Marian Cotirta, Ionut Zinca, Manus Anghel i Andreea Zinca durant la primavera 2016 i combina prats alpins amb boscos de pi negre i roig. Els cartògrafs han fet un molt bon treball en la representació de la vegetació, del relleu i dels elements més significatius i necessaris per a l’orientació. Naturalment, tractant-se d’un mapa de Rogaine, a aquesta escala ha estat necessari generalitzar i per això no té el detall exhaustiu d’un mapa específic de cursa d’orientació. No obstant això, seguint el nostre criteri d’eliminar o reduir al mínim el factor sort en l’elecció de ruta i navegació, la vegetació ha estat dibuixada amb els seus elements característics de zones obertes i semi-obertes, amb o sense ratllat, i els boscos amb la seva graduació de verds segons la seva penetrabilitat. Tot això permet gaudir de l’orientació amb les seves diverses tècniques i navegar orientant amb seguretat fora dels camins.

Retalls mapes.jpg

Paral·lelament a les curses de Rogaine, organitzarem una activitat gratuïta d’orientació pel poble de Pardines i l’entorn més proper. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer el nostre esport i oferir als acompanyats dels corredors un passatemps durant les hores d’espera. L’activitat serà gratuïta, purament participativa i no competitiva (sense classificacions ni premis) i es durà a terme entre les 14:00 i les 16:00, per no molestar el desenvolupament de les altres curses.

El primer tram amb descompte s’acaba l’ 1 de novembre , o sigui que no badeu, ja que les inscripcions són limitades a 100 persones (4h) i a 250 persones (8h).

Per últim dir-vos que ja tenim inscrits a varis campions del món de rogaine, com l’equip “Where’s The finish?” Format per Guntars Mankus i Irita Pukite (vàries vegades campions del món) i els actuals campions del món en categoria veterana mixta, l’equip “Dos camisetes humedas” fomat per Valters Kaminskis i Anita Liepina.

No dubteu en visitar la web per a obtenir-ne més informació: http://www.aligots.cat/rogainingserracavallera/ca/inici/

Aligots, Serra Cavallera i el poble de Pardines us esperen el 24 de novembre!

Posted in Rogaine

esportcat v rgb fb 600pp logo ufec vertical 02 iberogaine
Subscriu-me a la llista de correu de la FCOC
Visita'ns al Facebook